Läskisoosi porsaan kylkipalasta

Läskisoosi porsaan kylkipalasta

Maittava, perinteinen läskisoosi valmistuu porsaan kylkipalasta rauhallisesti hauduttamalla

Läskisoosi porsaan kylkipalasta

Arvostele resepti
31 arvostelua

6-7 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Leikkaa kyljestä noin 1 sentin paksuisia siivuja. Paista siivuja paistinpannussa miedolla lämmöllä niin, että niistä irtoaa rasvaa ja ne ruskistuvat kunnolla.

Ota kylkisiivut pois pannulta ja lisää sipulit. Paista sipuleita niin kauan, että ovat saaneet kauniin kullankeltaisen värin. Ota sipulit pois pannulta ja lisää pannulle vehnäjauho. Ruskista jauhoja niin kauan, että ovat kullanruskeita. Lisää joukkoon vesi koko ajan sekoittaen. Lisää lihat, sipuli ja suola pannulle ja keitä miedolla lämmöllä noin tunnin ajan. Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja suolakurkkujen kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.