Lämmin pekoni-punakaalihöystö

Lämmin pekoni-punakaalihöystö

Lämmin kaalihöystö pekonilla on täydellinen yhdistelmä, jolla saa mukavaa vaihtelua pikkujoulun tai joulupöydän tarjoiluhin. Tarjoile joulupöydässä tai muun aterian herkullisena lisukkeena.

Lämmin pekoni-punakaalihöystö

Arvostele resepti
4 arvostelua

4-6 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 rkl voita
  • 2 kpl punasipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 rkl raakaruokosokeria
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 kpl punakaalia
  • 2 dl lihalientä
  • 3 kpl omenaa
  • 1 pkt HK Amerikan Pekoni® Original
  • 2 dl karpaloita
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

Sulata pannulla voi. Kuori ja suikaloi punasipulit ja hienonna kuoritut valkosipulin kynnet. Kuullota sipulit pannulla pehmeiksi. Lisää joukkoon raakaruokosokeri ja punaviinietikka. Poista punakaalista kova kanta ja suikaloi kaali. Lisää kaalisuikaleet pannulle ja kuullota hetki. Kaada pannulle lihaliemi ja hauduta kaalia kannen alla noin 30 minuuttia.

Kuori omenat ja poista siemenkodat. Leikkaa omenat kuutioiksi ja lisää pannulle puolen tunnin hauduttamisen jälkeen. Jatka hauduttamista vielä noin 20 minuuttia. Leikkaa pekonisiivut pieniksi paloiksi ja paista kuivalla pannulla rapeaksi. Sekoita rapeaksi paistettu pekoni sekä karpalot kaalin joukkoon.

Mausta höystö mustapippurilla ja tarkista suola. Lisää lopuksi hienonnettua silolehtipersiljaa.

Katso ohjeet myös joulukinkun paistoon

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.