Korean BBQ possua

Korean BBQ possua

Tämä grilliruoka saa herkullisen makunsa korealaisesta makumaailmasta. Pikkelöidyt vihannekset kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä. 

Korean BBQ possua

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Korealainen marinadi

  • 2 kpl kevätsipulia hienonnettuna
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 4 rkl soijaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 tl seesaminsiemeniä
  • 1 rkl sokeria
  • 2 tl inkivääriä raastettuna

Helpot pikkelöidyt kasvikset

  • 2 kpl porkkanaa suikaleina
  • 1 dl retiisiä viipaloituna
  • 1 kpl kurkkua

Liemi

  • 0.5 dl etikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl suolaa

Valmistusohje

Valmista ensin liemi pikkelöidyille kasviksille kiehauttamalla ainekset keskenään. Kaada liemi kasvisten päälle astiaan ja anna marinoitua mielellään seuraavaan päivään.

Sekoita marinadin kaikki aineet sekaisiin sauvasekoittimella. Leikkaa lihasta poikkisyin niin ohuita siivuja kuin mahdollista, voit laittaa lihan hetkeksi pakastimeen jotta se kohmettuisi ja on näin helpompi leikata. Laita lihat pussiin ja kaada marinadi päälle. Marinoi yhdestä kahteen tuntia.

Kypsennä lihat tulikuumassa grillissä noin 30 sekuntia puoli. Tarjoile keitetyn riisin ja pikkelöityjen kasvisten kera, salaatinlehtiin käärittynä.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.