Korealainen flank steak

Korealainen flank steak

Korealaistyylinen flank steak valmistuu uudelleen löydetystä, herkullisesta ruhonosasta.

Korealainen flank steak

Arvostele resepti
1 arvostelu

4-6 annosta | Valmistusaika: n. 3 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 rkl grillimaustetta
  • 0.6 dl soijaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl gochugaru-chilijauhetta (tai tavallista chilijauhetta)
  • 3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 3 tl seesamiöljyä
  • 3 kpl kevätsipulia hienonnettuna
  • 3 rkl kasviöljyä

Valmistusohje

Sekoita astiassa grillimauste, soijakastike, hunaja, chilijauhe, valkosipuli, seesamiöljy, kevätsipuli ja kasvisöljy. Laita liha suljinpussiin ja kaada päälle marinadi. Kääntele niin, että marinadia levittyy tasaisesti lihan pintaan. Marinoi jääkaapissa muutama tunti.

Ota liha pois jääkapista ja odota, kunnes liha on huoneenlämpöistä. Grillaa kuumassa hiiligrillissä noin viisi minuuttia per puoli, jos pidät mediumista. 7–8 minuuttia per puoli tuottaa läpikypsää lihaa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.