Kirsikkakastike joulukinkulle

Kirsikkakastike joulukinkulle

Kirsikkainen kastike joulukinkulle valmistuu näppärästi valmista punaviinikastiketta hyödyntäen. Makean kirsikkainen punaviinikastike täydentää tuhdin joulukinkun makumaailmaa

Kirsikkakastike joulukinkulle

Arvostele resepti
2 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 10 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 prk HK Punaviinikastike
  • 2 rkl tummaa balsamicoa
  • 0.5 dl kirsikkahilloa
  • 2 rkl voita
  • 0.5 tl suolaa

Valmistusohje

Mittaa kattilaan kaikki kastikkeen raaka-aineet voita lukuun ottamatta. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia ja nosta kattila liedeltä. Vatkaa voi kastikkeen joukkoon ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoile kinkun kastikkeena.

Vinkki: Saat kuohkeamman koostumuksen kastikkeelle, kun sekoitat voin joukkoon sauvasekoittimella.


Katso ohjeet myös joulukinkun ja muiden joulupöydän herkkujen valmistukseen

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.