Kinkun kastike paistoliemestä

Kinkun kastike paistoliemestä

Perinteisen kinkun kastikkeen pohjana toimii kinkun paistoliemi. Lisämakua kastike saa omenasoseesta, kuohukermasta ja sinapista. Helppoa ja herkullista!

Kinkun kastike paistoliemestä

Arvostele resepti
32 arvostelua

4-6 annosta | Valmistusaika: n. 10 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 3 dl kinkun paistolientä
  • 3 dl kuohukermaa
  • 1 dl omenasosetta
  • 2 rkl Maizenaa
  • 2 rkl sinappia

Valmistusohje

Kuumenna kinkusta sen paiston aikana syntynyt liemi, kerma ja omenasose kattilassa. Sekoita Maizena pieneen vesitilkkaan ja kaada kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti ja mausta lopuksi sinapilla.

Katso ohjeet kinkun paistoon

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.