Kinkkumakkara-patonki

Kinkkumakkara-patonki

Täytetty patonki on ihana eväs tai maistuva iltapala. Kääri kelmuun, folioon tai leivinpaperiin ja sujauta mukaan laukkuusi.

Kinkkumakkara-patonki

Arvostele resepti
1 arvostelu

1 annosta | Valmistusaika: n. 5 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 0.5 kpl patonkia
  • 2 rkl sulatejuustoa
  • 6 kpl salaatinlehtiä
  • 2 viipaletta kermajuustoa
  • 4 viipaletta HK Lihaisa Kinkkumakkara
  • 1 dl herneenversoja
  • 3 kpl miniluumutomaatteja

Valmistusohje

Halkaise puolikas patonki ja voitele palat sulatejuustolla. Laita alimmalle patonkiviipaleelle muutama salaatinlehti ja juustoa. Käännä kinkkumakkarat rulliksi tai ruusukkeiksi päälle. Asettele päälle herneenversoja ja puolitettuja miniluumutomaatteja ja lisää toinen puoli patongista hatuksi. Nauti!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.