Kinkku-uunimunakas

Kinkku-uunimunakas

Kinkulla höystetty uunimunakas on helppotekoinen aamupala, iltapala tai ruokaisa välipala vaikkapa koulupäivän päätteeksi. Täytteitä voi tähän proteiinipommiin tietysti lisätä oman maun ja mieltymysten mukaan.

Kinkku-uunimunakas

Arvostele resepti
33 arvostelua

6 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Pinnalle 

  • 0.5 ruukkua rucolaa
  • 20 g parmesanjuustoa raasteena
  • 5 kpl miniluumutomaatteja

Valmistusohje

Suikaloi kinkut. Sekoita munat, kerma ja mausteet kevyesti kulhossa. Sekoita joukkoon kinkkusuikaleet. Raasta joukkoon parmesaania. Kaada seos noin 25 x 30 cm posliiniseen tai pinnoitettuun reunalliseen uunivuokaan.

Kypsennä munakasta 200 asteisessa uunissa (kiertoilmauunissa 175 asteessa) noin 20 minuuttia. Koristele uunimunakas rucolalla ja miniluumutomaateilla. Raasta halutessasi pinnalle parmesaaniraastetta.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.