Kinkku-quesadillat

Kinkku-quesadillat

Illanistujaisten maistuvat quesadillat valmistuvat nopeasti ja näppärästi rieskoista. Halutessasi voit korvata reseptin kinkun vaikkapa muilla leikkeleillä ja tuunata omat quesadillasi!

Kinkku-quesadillat

Arvostele resepti
4 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 8 viipaletta HK Kultapaahdettu Murea kinkku
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 8 kpl perunarieskoja
  • 100 g tomaatti-basilika tuorejuustoa
  • 4 rkl juustoraastetta
  • 4 kpl kirsikkatomaatteja

Valmistusohje

Voitele perunarieskat tomaatti-basilikatuorejuustolla. Laita neljälle rieskalle kinkkuviipaleet, juustoraastetta ja paloitellut kirsikkatomaatit. Nosta päälle toinen rieska. Paista öljyssä kuumassa parilapannussa tai paistinpannussa molemmin puolin. Tarjoile quesadilloja vaikkapa illanistujaisissa, ateriana salaatin kera tai nauti pikaisena välipalana.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.