Kiinalainen porsaanlihakastike

Kiinalainen porsaanlihakastike

Kiinalainen porsaanlihakastike valmistuu helposti ja nopeasti vaikka arjen kiireessä, sillä Rypsiporsas® Fileesuikaleet kypsyvät parissa minuutissa. Voit tutustua Rypsiporsas® -lihaan, -tuotteisiin ja -resepteihin täällä.

Kiinalainen porsaanlihakastike

Arvostele resepti
4 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Fileesuikale 250 g
  • 2 dl riisiä (tai nuudeleita)
  • 200 g wok-vihanneksia
  • 1 rkl öljyä
  • 2 dl vettä
  • 1 dl soijaa
  • 0.5 dl hunaja-omenaviinietikkaa
  • 0.5 dl sokeria
  • 2 tl perunajauhoa

Valmistusohje

Laita riisi tai nuudelit kiehumaan. Paista suikaleita tilkassa öljyä noin 2-4 minuuttia. Lisää pannulle wok-vihannekset. Sekoita veden joukkoon soijakastike, hunaja-omenaviinietikka, sokeri ja perunajauho. Lisää liemi pannulle ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa riisin tai nuudeleiden kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.