Kevyt kalkkunapatonki avokado-tomaattisalsalla

Kevyt kalkkunapatonki avokado-tomaattisalsalla

Kevyt kalkkunapatonki täytetään raikkaalla tomaatti-avokadosalsalla

Kalkkunapatonki avokado-tomaattisalsalla

Arvostele resepti
2 arvostelua

1-2 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 kpl tomaattia
  • 1 kpl avokadoa
  • 2 kpl kevätsipulia
  • 1 nippu korianteria
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 kpl maalaispatonkia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 12 siivua HK Ohuen ohut Kalkkunanfilee

Valmistusohje

Silppua salsan ainekset: tomaatti, avokado, kevätsipulin varsi ja korianteri.

Purista tomaattisilpusta ylimääräinen mehu pois käsin ja sekoita se muiden silputtujen ainesten kanssa kulhossa (säilytä halutessasi tomaattimehu jotain muuta käyttöä varten). Lisää sitruunamehu salsaan ja mausta se suolalla ja pippurilla. Jos salsa tuntuu liian kostealta, voit valuttaa sitä vielä siivilässä ennen patongin täyttämistä. Halkaise patonki, pirskottele sen sisäpuolelle oliiviöljyä ja täytä kalkkunaleikkeleellä ja salsalla.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.