Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

Herkullisissa kevätrullissa runsas lihatäyte saa seurakseen riisinuudeleita, seesamikastiketta sekä wasabimajoneesia.

Kevätrullat japanilaisittain à la Tomi Björck

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Wasabimajoneesi

  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl wasabia
  • 1 tl sitruunamehua

Seesamikastike nuudeleille

  • 1 dl soijaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 rkl seesaminsiemeniä paahdettuna
  • 1 rkl pähkinäöljyä

Valmistusohje

Paista suikaleet pannulla ja lisää sienet, paista hetki ja lisää hiukan chiliä antamaan väriä ja makua. Mausta suolalla ja pippurilla.

Valmista wasabimajoneesi. Sekoita ainekset keskenään. Jätä maustumaan hetkeksi.

Sekoita kaikki seesamikastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua.

Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta seesamikastikkeella.

Kokoa kevätrullat. Kastele riisipaperi kädenlämpöiseen veteen, odota että paperi notkistuu ja nosta se liinan päälle. Asettele nuudelit ja fileesuikaleet herkkusienten kera riisipaperille ja laita wasabimajoneesia päälle. Rullaa lopuksi herkullinen kevätrulla kokoon. Voit valuttaa vielä seesamikastiketta rullien päälle makua antamaan ja koristella paahdetuilla seesaminsiemenillä ja sinapin lehdillä. Dippaa kevätrullat wasabimajoneesiin.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.