Kesäinen pyttipannu

Kesäinen pyttipannu

Tässä herkullisessa pyttipannussa maistuvat kesän maut ja se valmistuu kätevästi muurikkapannulla. Vähintäänkin yhtä hyvää kuin perinteinen pyttipannu!

Kesäinen pyttipannu

Arvostele resepti
4 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Kabanossi® Original
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl bataattia kuorittuna ja kuutioituna
  • 7 kpl parsaa kannat poistettuna, reiluina pätkinä
  • 1 nippu kevätsipulia puolitettuina, varret pätkittyinä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä kuorittuna ja viipaloituna
  • 100 g tuorejuustoa
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 1 dl yrttejä hienonnettuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa makkarat paloiksi. Lorauta rypsiöljyä kuumennetulle muurikka- tai paistinpannulle ja paista bataattikuutioita, kunnes ne saavat vähän väriä ja alkavat pehmetä.

Lisää parsapätkät, makkaranpalat, sipuli ja valkosipuli ja jatka vielä paistamista, kunnes bataatit ja parsat ovat pehmenneet.

Sekoita lopuksi pyttipannun joukkoon tuorejuusto, sitruunamehu, sipulinvarret ja hienonnetut yrtit. Mausta vielä suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile pyttipannu sellaisenaan tai raikkaan salaatin kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.