Kermapippuripossu

Kermapippuripossu

Murea possu saa lisämakua herkullisen pippurisesta kermakastikkeesta. 

Kermapippuripossu

Arvostele resepti
42 arvostelua

3-4 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale marinoitu
  • 1 kpl sipulia
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl paprikaa
  • 4 dl lihalientä
  • 50 g pippurituorejuustoa esim. Crème Bonjour Pippuriseos
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kuori ja hienonna sipulit ja suikaloi paprika. Ruskista possunsuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää sipulit ja paprikat. Paista noin viisi minuuttia. Lisää lihaliemi ja hauduta noin 40 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja hauduta muutama minuutti, sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile yrteillä maustetun perunasoseen kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.