Kermapippurikastike

Kermapippurikastike

Klassinen kermapippurikastike saa makua kolmesta eri pippurista ja sopii erilaisten liharuokien ja pihvien kastikkeeksi.

Kermapippurikastike

Arvostele resepti
10 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 40 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 tl roseepippuria (kokonaisia)
  • 1 tl mustapippuria (kokonaisia)
  • 1 tl viherpippuria (kokonaisia)
  • 1 tl voita
  • 2 rkl konjakkia (voi jättää pois)
  • 2 dl lihalientä (vahvaa)
  • 2 dl kermaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sinappia (väkevää)

Valmistusohje

Murskaa pippurit huhmareessa tai nuijimalla ne pussin sisällä. Laita pippurimurska kattilaan ja kuullota voissa pari minuuttia. Kaada joukkoon konjakki, lihaliemi ja kerma. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes kastike alkaa saostua. Mausta suolalla ja sinapilla ja tarjoile lihan kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.