Kebab-vartaat

Kebab-vartaat

Tandooritahnalla maustetut kebab-vartaat valmistuvat näppärästi grillissä tai uunissa. Tikkujen ansiosta vartaat ovat täydellistä tarjottavaa esimerkiksi juhliin!

Kebab-vartaat

Arvostele resepti
2 arvostelua

5-8 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Riko kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää jauheliha sekä tandooritahna. Sekoita aineet huolellisesti keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile jauheliha grillitikun ympärille kebab-puikoiksi. Paista kebabit uunissa 200 asteessa (kiertoilmauunissa 175 asteessa) noin kymmenen minuuttia tai grillissä, kunnes ne ovat sisältä kypsiä ja pinnalta kullanruskeita.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.