Kasslerpihvit ja tähtianiskastike

Kasslerpihvit ja tähtianiskastike

Rypsiporsas® kasslerista syntyvät myös haarukkamureat pihvit, kun annat lihan muhia uunissa ylikypsäksi. Lihaisan aterian kruunaa eksoottinen tähtianiskastike.

Kasslerpihvit ja tähtianiskastike

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 5 h | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 kpl HK Rypsiporsas® Kassler
  • 1.5 dl soijaa
  • 2 tl suolaa
  • 2 rkl inkivääriä raastettuna
  • 0.5 dl siirappia
  • 1 dl riisiviinietikkaa
  • 3 kpl tähtianista
  • 1 kpl kanelitankoa

Tähtianiskastike:

  • 2 dl paistolientä
  • 1 rkl Maizenaa
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön 30-60 minuuttia ennen valmistusta. Sekoita kaikki muut aineet keskenään ja kaada lihan päälle. Kypsennä lihaa uunissa 150 asteessa peitettynä noin 4 tuntia. Ota kypsä liha pois uunista ja anna jäähtyä hetken pöydällä. Nosta liha kelmun päälle ja rullaa ympärille useampi kierros kelmua. Tee pötköstä mahdollisimman tiivis. Jäähdytä ja leikkaa haluamasi kokoisia kiekkoja. Paista pannulla tai grillaa kaunis väri ja tarjoile paistoliemestä tehdyn kastikkeen kera.


Valmista kastike. Kuumenna neste kiehuvaksi. Sekoita tärkkelys pieneen määrään nestettä ja sekoita kiehuvan nesteen joukkoon. Lisää lopuksi nokare voita ja tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.