Kasslerpihvit ja lämmin kiinankaalilisäke

Kasslerpihvit ja lämmin kiinankaalilisäke

Valmiiksi marinoitu viljaporsaan kasslerpihvi on murea ja nopeasti kypsyvä. Tarjoa seuraksi riisiä ja herkulliseksi paistettua kiinankaalia.

Kasslerpihvit ja lämmin kiinankaalilisäke

Arvostele resepti
1 arvostelu

6 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 pkt HK Viljaporsaan kasslerpihvi marinoitu
  • 2 rkl öljyä grillaukseen
  • 1 kg kiinankaalia
  • 3 rkl öljyä
  • 4 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 0.5 dl soijaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 dl vettä
  • 1 dl seesaminsiemeniä paahdettuna

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista. Grillaa pihvejä noin 2 – 3 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat pinnaltaan rapeita Leikkaa kiinankaalista kanta ja leikkaa kiinankaali pituussuunnassa muutamaan reilun kokoiseen osaan. Kuumenna öljy wokissa ja lisää kiinankaali ja valkosipuli. Kääntele kovalla lämmöllä hetki. Lisää soijakastike ja jatka kääntelyä, kunnes kiinankaali alkaa mennä kasaan. Rouhi joukkoon mustapippuria. Lisää vesi ja kuumenna. Ripottele joukkoon auringonkukansiemeniä tai seesaminsiemeniä.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.