Makkara-kasvispaistos

Makkara-kasvispaistos

Karski-kasvispaistos muistuttaa pyttipannua ja voit lisätä joukkoon omia suosikkikasviksia. Nauti kesäpäivästä ja anna ruoan valmistua grillissä välillä sekoitellen.

Makkara-kasvispaistos

Arvostele resepti
6 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Kabanossi® Karski® paloiteltuna
  • 0.5 kg uutta perunaa
  • 2 kg sipulia lohkoina
  • 0.5 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 kpl paprikaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.25 tl chilijauhetta

Valmistusohje

Lohko hyvin pestyt uuden sadon perunat, sipulit, kesäkurpitsa ja paprika. Hienonna valkosipuli. Sekoita se öljyyn paprikajauheen ja chilijauheen kanssa. Kaada seos vuokaan ja kääntele tasaiseksi. Paloittele joukkoon makkarat. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja kypsennä grillissä välillä seosta käännellen.

Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.

Kurkkaa parhaat grillausohjeet grillausoppaastamme!

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.