Karamellisoitu pekoni

Karamellisoitu pekoni

Karamellisoidussa pekonissa koukuttaa sen ihana makean ja suolaisen yhdistelmä. Tähän herkkuun lisätään vielä ripaus chiliä viimeistelemään makunautinto.

Karamellisoitu pekoni

Arvostele resepti
5 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Sekoita keskenään sokeri ja mausteet. Painele pekoniviipaleita sokeriseoksessa molemmin puolin ja asettele viipaleet leivinpaperin peittämälle uunipellille. Paista pekoniviipaleita 150-asteisessa uunissa tai 130-asteisessa kiertoilmauunissa 20 minuuttia. Ota pekonit uunista ja käännä ne varovasti ympäri. Jatka paistamista vielä 20 minuuttia. Nosta pekoniviipaleet ritilälle jäähtymään ja nauti huoneenlämpöisenä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.