Kalkkuna-avokadotoast

Kalkkuna-avokadotoast

Rapeiksi paahdetut leivät täytetään herkullisella basilikavoilla, kalkkunalla sekä kirsikkatomaateilla

Kalkkuna-avokadotoast

Arvostele resepti
1 arvostelu

Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 6 kpl kirsikkatomaatteja
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 tl ruskeaa sokeria
  • 0.25 tl suolaa
  • 1 nippu basilikaa
  • 2 rkl voita
  • 1 kpl avokadoa
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 2 viipaletta paahtoleipää
  • 4 siivua HK Ohuen ohut Kalkkunanfilee

Valmistusohje

Pese ja puolita kirsikkatomaatit, lorauta mukaan oliiviöljyä, ripaus ruskeaa sokeria ja hiukan suolaa. Sekoita, nosta uunipellille ja paahda 225 asteessa (grillivastusten alla) noin 20-25 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä. Hienonna basilika joko morttelissa tai veitsellä silpuksi, sekoita suolaripauksen kanssa voihin. Leikkaa avokado viipaleiksi, purista päälle sitruunanmehua. Paahda leipäviipaleet ja levitä hiukan jäähtyneelle leivälle basilikavoi, lado päälle avokadoviipaleet, paahdetut tomaatit ja kalkkunaleikkeleet. Koristele lopuilla basilikan lehdillä, leikkaa leipä halutessasi puoliksi ja nauti.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.