Grillimakkaravartaat ja pähkinäsalaattia

Grillimakkaravartaat ja pähkinäsalaattia

Makkarapalat kypsyvät kätevästi vartaissa ja lisukkeeksi sopii mainiosti raikas pähkinäsalaatti.

Grillimakkaravartaat ja pähkinäsalaattia

Arvostele resepti
1 arvostelu

3-4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Makea glaze:

  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 rkl soijaa
  • 4 rkl ruokosokeria
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Pähkinäsalaatti:

  • 100 g saksanpähkinöitä paahdettuna
  • 50 g parmesanjuustoa lastuina
  • 2 ruukkua salaattia

Kastike:

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamicoa
  • 1 rkl hunajaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 0.25 tl suolaa

Valmistusohje

Liota puisia varrastikkuja vedessä noin tunti. Leikkaa makkarat paloiksi ja käsittele hedelmät. Pujota tikkuihin vuorotellen aineksia.

Valmista makea glaze. Keitä aineksia kattilassa noin 10 minuuttia., kunnes kastike alkaa saostua.

Valmista pähkinäsalaatti ja kastike, kun makkaravartaat valmistuvat grillissä. Sekoita kastikkeen ainekset ainekset keskenään. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle. 

Tarjoa grillatut vartaat pähkinäsalaatin kanssa.

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.