Kabanossi-luumuvartaat

Kabanossi-luumuvartaat

Makea luumu on mahtava makupari grillimakkaralle, joten kaksikko sopii hyvin grillattaviin vartaisiin. Herkulliset grillivartaat viimeistellään vielä balsamicoglaseerauksella.

Kabanossi-luumuvartaat

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Glaseerauskastike

  • 1 dl balsamicoa
  • 4 rkl sokeria

Valmistusohje

Aloita valmistamalla glaseerauskastike: yhdistä kastikkeen ainekset kattilassa ja anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Jäähdytä kesäpäivänlämpöiseksi. 

Leikkaa makkarat neljään osaan. Halkaise luumut ja poista siemenet. Leikkaa luumun puolikkaat neljään osaan. Pujota kuhunkin varrastikkuun vuorotellen neljä makkaran palaa ja neljä luumun palaa. Grillaa keskilämpöisessä grillissä 4-5 minuuttia per puoli ja sivele loppuvaiheessa molemmin puolin glaseerauskastikkeella.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.