Juustotäytteinen fileerulla

Juustotäytteinen fileerulla

Porsaan ulkofilee saa tässä reseptissä herkullisen tuorejuustotäytteen. Täydellinen tarjottava vaikkapa sunnuntain päivälliselle!

Juustotäytteinen fileerulla

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Sekoita keskenään tuorejuusto sekä sulatettu ja kuivaksi puristettu pinaatti. Leikkaa filee levyksi auki ja nuiji tarvittaessa lihanuijalla tasaiseksi. Mausta liha suolalla ja levitä tuorejuustoseos lihan pintaan. Rullaa filee rullaksi ja solmi kiinni paistinarulla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa 35 minuuttia tai kunnes lihalämpömittari näyttää 68 astetta. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja leikkaa viipaleiksi.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.