Juustopihvit naudan ulkofileestä

Juustopihvit naudan ulkofileestä

Mehevät naudan ulkofileepihvit kruunataan ihanalla juustokuorrutuksella. Kokeile tätä yksinkertaista reseptiä ja niität varmasti kehuja!

Juustopihvit naudan ulkofileestä

Arvostele resepti
5 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 600 g HK Valikoitua Naudan ulkofilee neljäksi pihviksi leikattuna
  • 1 rkl voita
  • 150 g Emmental-juustoa raasteena
  • 1 kpl kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kuumenna voi pannulla ja lisää pihvit pannulle kaksi kerrallaan. Paista molemmin puolin, kunnes pintaan ilmestyy pisaroita. Sekoita juustoraaste ja kananmuna keskenään. Jaa seos pihvien päälle.

Gratinoi pihvit paistamalla niitä 250-asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna pihvien vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.