Balkan-pinaattileivät

Balkan-pinaattileivät

Lämpimät leivät saavat tällä kertaa täytteekseen lihaisaa balkanmakkaraa ja maukasta pinaattia. Sitten nämä herkulliset leivät käytetään nopeasti uunissa, helppoa ja maukasta!

Balkan-pinaattileivät

Arvostele resepti
1 arvostelu

12 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 12 siivua leipää
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 12 siivua HK Lihaisa Balkan
  • 150 g gouda-juustoa

Valmistusohje

Hienonna pinaatti, kypsennä sitä hetki oliiviöljyssä paistinpannulla ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Voitele leipäviipaleet kevyesti sinapilla. Hienonna balkan ja ripottele makkarasilppua leipien päälle. Lusikoi leipien päälle hieman kypsennettyä pinaattia. Raasta gouda ja ripottele sitä leipien pinnalle.

Paista leipiä 200-asteisessa uunissa grillivastuksella, kunnes juusto on sulanut ja alkaa ruskettua, noin 10 minuuttia.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.