Juusto-jalapenoburrito

Juusto-jalapenoburrito

Rohkeasti jalapenolla maustettu versio perinteisestä Aito Nakista istuu hyvin tortillarullan täytteeksi, eikä tämän herkun valmistamisessa tarvitse turhia kikkailla.

Juusto-jalapenoburrito

Arvostele resepti
1 arvostelu

6 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g HK Naudan jauhelihaa
  • ½ tl suolaa
  • 200 g salsakastiketta
  • 200 g pakastemaissia
  • 1 pkt (420g) HK Aito Nakki juusto-jalapeno
  • 2 avokadoa
  • 1 ruukku korianteria
  • 150 g ranskankermaa
  • 6 kpl suuria tortillalettuja

Valmistusohje

Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. Mausta suolalla ja lisää joukkoon salsa ja maissit. Anna kiehua hetki ja nosta pannu liedeltä. Kuutioi avokadot ja kuumenna nakit kuumassa vedessä tai paista pannulla. Jaa hieman jäähtynyt täyte tasan kuudelle tortillaletulle, nosta kunkin päälle kaksi nakkia ja ripottele pinnalle avokadokuutiot. Viimeistele ranskankermalla ja korianterin lehdillä ja kääri tortillat rulliksi.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.