Juustoiset hodarit

Juustoiset hodarit

Herkulliset hodarit täytetaan omilla lempitäytteillä. Aito Nakki Juusto & jalapeno tarjoaa herkullisen juustoisen, mutta tulisen makuelämyksen!

Juustoiset hodarit

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 60 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Hodarisämpylät

  • 5 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl siirappia
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 0.5 dl öljyä
  • 8 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl juustoraastetta
  • 1 dl majoneesia
  • 5 kpl salaatinlehtiä
  • 5 kpl säilöttyä jalapenoa puolitettuna
  • 10 kpl miniluumutomaatteja

Valmistusohje

Valmista ensin hodarisämpylät. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Sekoita joukkoon suola, siirappi, kaurahiutaleet ja öljy. Vaivaa taikinaan vehnäjauhot ja juustoraaste. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä se tasakokoiseksi pötköksi. Jaa taikina viiteen yhtä suureen osaan. Pyöritä pitkän mallisia sämpylöitä. Kohota hetki ja paista 200 asteisessa uunissa leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä noin 15 minuuttia.

Kuumenna nakit kiehuvassa vedessä tai vesihauteessa. Halkaise sämpylät ja levitä alimmalle leivälle majoneesia tai voileipäpikkelssiä. Täytä salaatilla, säilötyillä jalapenon puolikkailla, miniluumutomaateilla ja nakeilla.

Katso lisää herkullisia hodariohjeita

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.