Jouluiset cocktailpalat

Jouluiset cocktailpalat

Nämä cocktailpalat valmistuvat nopeasti ja maistuvat mainiosti jouluisen glögin seurana vaikkapa pikkujouluissa tai illanistujaisissa.

Jouluiset cocktailpalat

Arvostele resepti
1 arvostelu

5-8 annosta | Valmistusaika: n. 15 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Maalaismaksamakkaraa ja omenaa palttoonnapilla

  • 1 pkt HK Maalaismaksamakkara
  • 12 kpl palttoonnappeja
  • 1 dl omenahilloa
  • 12 kpl pekaanipähkinöitä (tai saksanpähkinöitä)
  • 1 dl tuoreita yrttejä

Gorgonzolaa ja päärynää näkkileivällä 

  • 100 g gorgonzola-juustoa
  • 12 kpl palttoonnappeja
  • 2 kpl päärynää

Valmistusohje

Leikkaa maksamakkarasta palttoonnappien päälle noin 1 senttimetrin siivuja. Koristele maksamakkarasiivut omenahillolla ja pähkinällä sekä tuoreilla yrteillä.

Leikkaa gorgonzolasta reilut siivut näkkileipien päälle. Leikkaa päärynästä ohuita siivuja ja koristele leivät niillä. Lisäksi voit käyttää koristeena tuoreita yrttejä.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.