Jouluinen härkärulla

Jouluinen härkärulla

Härkärulla sopii mainiosti illanistujaistarjottavaksi tai vaikka pikkujoulunaposteltavaksi. Mantelirouheen makuun saat lisää syvyyttä, kun paahdat sitä hieman uunissa tai kuivalla pannulla.

Jouluinen härkärulla

Arvostele resepti
1 arvostelu

4-6 annosta | Valmistusaika: n. 20 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Ohuen ohut Härän kylmäsavupaisti
  • 200 g tuorejuustoa esim. karpalo
  • 0.5 dl kermaa
  • 1 rkl kapriksia hienonnettuna
  • 0.5 dl rusinoita hienonnettuna
  • 0.5 dl mantelirouhetta
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 pkt rieskoja

Valmistusohje

Hienonna paistiviipaleet veitsellä pieneksi muruksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi ja anna sen maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Levitä massa rieskalevyjen päälle ja kääri levyt rulliksi. Leikkaa rullista muutaman sentin paksuisia paloja.

Vinkki! Saat leikattua rullat helpommin annospaloiksi, jos laitat ne hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

 

Katso ohjeet myös muihin joulun herkkuihin

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.