Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit

Jauhetusta naudan maksasta valmistetut jauhemaksapihvit ovat perinteinen, ja aina yhtä maistuva herkku. Lisukkeena voi tarjoilla esimerkiksi perunamuusia, paistettua sipulia, herneitä ja puolukoita.

Jauhemaksapihvit

Arvostele resepti
12 arvostelua

6 annosta | Valmistusaika: n. 40 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 500 g HK Naudan maksa jauhettu, pakaste
  • 500 g raakaa perunaa raastettuna
  • 1 kpl sipulia pieninä kuutioina
  • 1 kpl omenaa raastettuna
  • 2 kpl kananmunaa
  • 2 tl suolaa
  • 2 tl meiramia
  • 4 rkl voita

Valmistusohje

Anna maksan sulaa jääkaapissa noin vuorokauden ajan tai sulata pakkauksessaan haaleassa vedessä. Sekoita kaikki ainekset keskenään voita lukuun ottamatta. Sulata hieman voita paistin- tai ohukaispannulla ja paista taikinasta n. 3 cm paksuisia pihvejä kohtuullisella lämmöllä n. 4-5 minuuttia per puoli. Tarjoa maksapihvien seurana perunamuusia, herneitä, puolukoita ja paistettua sipulia.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.