Japanin wokki

Japanin wokki

Nopeat, helpot ja herkulliset wokit sopivat mainiosti arkiruokapöytään. Tämä wokki saa aasialaisen makusa soijasta, korianterista ja wasabista.

Japanin wokki

Arvostele resepti
9 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Fileesuikale 250 g
  • 1 kpl porkkanaa ohuina suikaleina
  • 1 kpl varsiselleriä ohuina viipaleina
  • 1 kpl kesäkurpitsaa
  • 1 dl mungpavun ituja
  • 0.5 dl soijaa
  • 1 rkl wasabia
  • 200 g nuudeleita
  • 0.5 ruukkua korianteria

Valmistusohje

Ruskista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla. Lisää joukkoon kasvissuikaleet ja idut ja anna niiden kuumentua. Pyörittele soija ja wasabi joukkoon ja lisää kypsennetyt nuudelit. Anna nesteen imeytyä nuudeleihin ja koristele lopuksi vielä korianterinlehdillä.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.