Itämainen naudanliha-nuudelisalaatti

Itämainen naudanliha-nuudelisalaatti

Helposti ja nopeasti valmistuva naudanliha-nuudelisalaatti saa aasialaisia makuvivahteita muun muassa chilistä, mintusta ja korianterista.

Itämainen naudanliha-nuudelisalaatti

Arvostele resepti
8 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 l vettä
  • 150 g täysjyväriisinuudeleita
  • 2 rkl rypsiöljyä

Lisäksi

  • 1 pkt HK Naudan ohut sisäpaistisuikale maustamaton
  • 1 rkl öljyä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 kpl chilipaprikaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 kpl punasipulia
  • 1 rkl balsamicoa
  • 1 kpl kurkkua
  • 1 kpl paprikaa
  • 50 g sokeriherneen palkoja
  • 1 kpl limeä
  • 10 lehteä tuoretta minttua
  • 10 lehteä tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja nosta kattila pois liedeltä. Kasta nuudelit kiehuvaan veteen hetkeksi, kunnes ne kypsyvät. Valuta ja anna jäähtyä. Sekoita halutessasi joukkoon hieman öljyä, jotta ne pysyvät irtonaisina.

Paista suikaleet kuumassa pannussa öljyssä. Hienonna valkosipulin kynnet ja chilipaprika ja lisää joukkoon käännellen. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja anna maustua hetki. Leikkaa kurkku ja paprika ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi sokeriherneenpalot ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita salaattiainekset keskenään ja purista joukkoon limen mehu. Hienonna reilusti minttua ja korianteria ja sekoita salaatin joukkoon.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.