Itämainen maksapasteijapatonki

Itämainen maksapasteijapatonki

Maksapasteijalla täytetty herkkupatonki maustetaan itämaisittain korianterilla ja chilikastikkeella.

Itämainen maksapasteijapatonki

Arvostele resepti
1 arvostelu

1-2 annosta | Valmistusaika: n. 10 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 kpl porkkanaa
  • 2 kpl kevätsipulia
  • 3 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 kpl limen mehu
  • 1 tl paahdettua seesamiöljyä
  • 0.25 tl suolaa
  • 1 dl majoneesia
  • 1 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 rkl chilikastiketta esim. Sriracha
  • 1 kpl patonkia
  • 1 pkt HK Kalaasi maksapasteija
  • 1 nippu korianteria

Valmistusohje

Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi tikuiksi. Hienonna kevätsipulit. Sekoita kulhossa riisiviinietikka, limen mehu, seesamiöljy ja suola, lisää porkkanat ja kevätsipulit liemeen, anna tekeytyä jääkaapissa tunnista muutamaan tunnin, sekoittaen välillä. Sekoita majoneesin joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi ja maun mukaan chilikastiketta. Leikkaa patonki puoliksi, levitä alimmaiseksi kunnon kerros maksapasteijaa, lado päälle marinoidut porkkanat ja kevätsipulit, chilimajoneesi ja kourallinen tuoretta korianteria. Voit halutessasi lisätä patonkiin esimerkiksi paistettua kananmunaa, kypsää kanaa tai lihaviipaleita. Nauti.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.