Intialainen possupata ja korianteririisi

Intialainen possupata ja korianteririisi

Tämä intialainen lihapata on erittäin maukas ja poikkeaa mukavasti arjen perinteisemmistä aterioista. Herkullisen possupadan lisukkeeksi sopii mainiosti korianterilla maustettu riisi.

Intialainen possupata ja korianteririisi

Arvostele resepti
7 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 400 g HK Viljaporsaan lihasuikale maustamaton
  • 1 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 pala inkivääriä
  • 3 dl vihreitä linssejä
  • 4 dl tomaattimehua
  • 4 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 tl garam masalaa
  • 250 g pakastekasviksia

Korianteririisi

  • 3 dl basmatiriisiä
  • 0.5 ruukkua korianteria hienonnettuna

Valmistusohje

Huuhtele linssit lävikössä. Ruskista lihasuikaleita tilkassa öljyä, lisää suikaloitu sipuli, hienonnetut valkosipulin kynnet ja kuullota hetki. Lisää joukkoon tomaattimehu, vesi, hienonnettu inkivääri, suola ja mustapippuria myllystä. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.

Keitä basmatiriisi pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta hienonnetulla korianterilla.

Lisää linssit ja garam masala pataan muiden aineksien sekaan ja sekoita. Lisää tarvittaessa nestettä ja anna hautua 10 minuuttia. Lisää kasvikset ja hauduta vielä 10 minuuttia. Tarjoile korianteririisin kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.