Hot dogit ja paholaisen kastike

Hot dogit ja paholaisen kastike

Nämä hodarit saavat hieman tulisemman makunsa mausteisesta pahoilaisen kastikkeesta.

Hot dogit ja paholaisen kastike

Arvostele resepti
4 arvostelua

8 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Paholaisen kastike:

  • 2 rkl öljyä
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 kpl chilipaprikaa
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl soijaa
  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Tee kastike hyvissä ajoin. Kuumenna öljy kattilassa ja puserra valkosipulinkynnet mukaan. Lisää hienonnetut chilit ja tomaattipyree. Kuumenna hetki. Kaada päälle tomaattimurska, lisää sokeri, viinietikka ja soija. Keitä kastiketta puolisen tuntia ilman kantta. Kun kastike on sopivan sakeaa, mausta se worcesterkastikkeella, suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.

Tee nakkeihin viillot ja kietaise ympärille pekoniviipaleet. Grillaa nakit kuumiksi keskilämmöllä. Voit paistaa nakit grillin sijaan myös pannulla tai uunissa. Lämmitä sämpylät nopeasti grillissä tai uunissa, lisää sisään nakit, paholaisen kastiketta ja paahdettua sipulia.

Inspiroidu myös muista mainioista hodariohjeistamme, kuten esimerkiksi premium hot dogeista ja red hot chili dogeista.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.