Hot dog Rypsiporsaasta, kuuma omenasinappi ja kumina-punakaalisalaatti

Hot dog Rypsiporsaasta, kuuma omenasinappi ja kumina-punakaalisalaatti

Keittiömestari Risto Mikkola kehitti Rypsiporsas® Fileesuikaleista upean reseptin, jossa suikaleet tarjoillaan sämpylän välissä hodarin tapaan herkullisen omenasinapin ja kumina-punakaalisalaatin kera.

Hot dog Rypsiporsaasta

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Omenasinappi

  • 1 kpl omenaa kuutioituna
  • 0.5 kpl sipulia silputtuna
  • 1 dl Dijon-sinappia
  • 0.5 dl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.25 dl valkoviinietikkaa

Kumina-punakaalisalaatti

  • 250 g punakaalia suikaleina
  • 0.5 rkl kuminansiemeniä
  • 0.25 dl sokeria
  • 0.25 dl valkoviinietikkaa
  • 0.5 dl vettä
  • 0.5 tl suolaa

Valmistusohje

Yhdistä omenasinapin ainekset kattilassa ja hauduta noin 15 minuuttia.

Paista suikaleet paistinpannulla tilkassa öljyä. Mausta, lisää joukkoon puolet omenasinapista ja kuumenna.

Valmista punakaalisalaatti keittämällä kumina, sokeri, etikka, vesi ja suola kattilassa siirapiksi. Anna jäähtyä ja sekoita suikaloidun kaalin joukkoon. Kokoa hot dog ja tarjoile jäljelle jäänyt omenasinappi lisukkeena.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.