Juusto-jalapeno-hodarit

Juusto-jalapeno-hodarit

Perinteiset hot dogit saavat lisämakua Aito Nakki Juusto & jalapeno -nakista ja herkullisesta hapankaalista.

Juusto-jalapeno-hodarit

Arvostele resepti
3 arvostelua

6 annosta | Valmistusaika: n. 15 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Aito Nakki Juusto & jalapeno
  • 10 kpl hot dog -sämpylää
  • 200 g hapankaalia
  • 50 g sinappia esim. Turun Sinappia
  • 50 g ketsuppia
  • 20 g paahdettua sipulia

Valmistusohje

Paista nakit pannulla tai lämmitä ne vesihäyryssä. Lämmitä sämpylät mikrossa tai uunissa ja hapankaali kattilassa. Täytä sämpylät juustonakeilla ja hapankaalilla. Tarjoa hodarit sinapin, ketsupin ja paahdetun sipulin kera.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.