Hodari baijerilaisittain

Hodari baijerilaisittain

Hodarin seurana maistuu ruokaisa mutta raikas baijerilainen perunasalaatti. Salaatti kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä, jolloin maut tasaantuvat ja nälän yllättäessä hodariherkku on nopeasti valmis.

Hodari baijerilaisittain

Arvostele resepti
1 arvostelu

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 4 kpl hot dog -sämpylää
  • 4 kpl HK Aito Nakki Baijerilaista
  • 4 rkl majoneesia (esim. valkosipulimajoneesia)
  • 4 rkl kuivattua sipulia
  • 4 rkl ketsuppia

Baijerilainen perunasalaatti

  • 5 kpl kypsää perunaa
  • 1 kpl kananmunaa keitettynä
  • 2 rkl omenaviinietikkaa tai valkoviinietikkaa
  • 0.5 kpl punasipulia pieninä kuutioina
  • 1 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  • 0.5 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 rkl sinappia
  • 100 g kermaviiliä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Kuumenna nakit kattilassa ja sämpylät uunissa tai grillissä. Kruunaa hodari lisukkeilla ja tarjoa kaveriksi baijerilaista perunasalaattia.

Kuutioi perunat ja raasta kananmuna hienoksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna salaatin maustua vähintään kaksi tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.