Hernepyre

Hernepyre

Raikkaan vihreä hernepyre on lipeäkalan klassinen lisuke. Hernepyre valmistuu helposti ja nopeasti pakasteherneistä.

Hernepyre

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 0.5 tl suolaa
  • 1 kpl sipulia
  • 50 g voita
  • 400 g herneitä pakaste
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Kuutioi sipuli pieniksi kuutioiksi ja kuullota kattilassa voin kanssa muutama minuutti. Lisää herneet ja anna niiden kuumentua ja pehmetä. Soseuta hienoksi massaksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Painele seos siivilänläpi, jotta siitä saadaan tasainen ja sileä. Mausta vielä suolalla ja valkopippurilla.

Katso ohjeet myös kinkun paistoon

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.