Helppo panang-curry

Helppo panang-curry

Maukas, mutta helposti valmistuva panang-curry vie sinut makumaailmalle Kaakkois-Aasiaan.

Helppo panang-curry

Arvostele resepti
37 arvostelua

3-4 annosta | Valmistusaika: n. 20 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Rypsiporsas® Fileesuikale 250 g
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 kpl sipulia kuutioina
  • 1 rkl panang-currytahnaa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 0.5 kpl limeä
  • 0.5 dl suolapähkinöitä

Valmistusohje

Ruskista fileesuikaleet nopeasti kuumalla pannulla rypsiöljyssä ja siirrä ne pois pannulta. Kuumenna pannu uudelleen ja kuullota sipulikuutiot ja currytahna. Lisää joukkoon sokeri, kookosmaito sekä kalakastike ja anna hautua hiljalleen 10 minuuttia. Lisää joukkoon ruskistetut fileesuikaleet ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Purista joukkoon limen mehu, koristele murskatuilla suolapähkinöillä ja tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.