Helgan hot pot

Helgan hot pot

Helgan hot pot valmistetaan nimensä mukaisesti Maakarit® Helgan Hotfurtteri -makkarasta. Lisämakua lämmittävä pataruoka saa lisäksi pekonista.

Helgan hot pot

Arvostele resepti
3 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valmistusohje

Leikkaa Hotfurtterit pätkiksi ja ruskista pannulla pekonisuikaleiden kanssa. Lisää loppuvaiheessa joukkoon myös sipulilohkot. Kuori perunat ja leikkaa ne reiluiksi lohkoiksi. Lado pataan kerroksittain makkara-pekoni-sipuliseosta, persiljaa ja perunalohkoja. Kiehauta vesi ja lihaliemikuutio ja kaada liemi pataan. Peitä pata kannella ja hauduta 150-asteisessa uunissa 1,5 tuntia. Kurkkaa välillä kannen alle ja lisää vettä tarvittaessa.

Parhaiten Helgan Hot Pot maistuu oluen ja vaalean leivän kanssa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.