Grillipossua ja varhaisperunasalaatti

Grillipossua ja varhaisperunasalaatti

Valmista herkullinen varhaisperunasalaatti kesän grilliherkkujen lisukkeeksi!

Grillipossua ja varhaisperunasalaatti

Arvostele resepti
1 arvostelu

6 annosta | Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Kastike

  • 1 rs Crème Bonjour Paahdettu sipuli -tuorejuustoa
  • 1 dl ruokakermaa esim. Flora
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Salaatti

  • 0.5 kg varhaisperunaa keitettynä
  • 0.5 kpl kurkkua
  • 3 viipaletta HK Amerikan Pekoni® Original grillattuna
  • 1 kpl varsiselleriä
  • 3 kpl kevätsipulia

Valmistusohje

Ota Grilliboxi huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä odottelemaan. Mittaa perunasalaatin kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita sileäksi. Pienennä haaleaksi jäähtyneet perunat, kurkku, pekoni, lehtiselleri ja kevätsipuli. Sekoita salaattiainekset kastikkeeseen, peitä kulho ja pane jääkaappiin odottamaan.

Grillaa ensin Grilliboxin ribsejä noin 20 minuuttia kohtalaisella lämmöllä välillä käännellen. Lisää grilliin kasslerpihvit ja jatka grillaamista noin 20 minuuttia. Nosta ribsit ja kasslerpihvit grillistä folion sisään vetäytymään ja kuumenna grilli kuumaksi. Grillaa sisäpaistipihvit kuumassa grillissä kypsiksi, noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta.

Tarjoile lihat varhaisperunasalaatin kera.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.