Grillipihvit ja täytetyt tomaatit

Grillipihvit ja täytetyt tomaatit

Herkulliset fileepihvit valmistuvat näppärästi grillissä ja saavat seurakseen uunissa kypsyvät täytetyt tomaatit. Helppoa ja maukasta!

Grillipihvit ja täytetyt tomaatit

Arvostele resepti
2 arvostelua

3 annosta | Valmistusaika: n. 45 min

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 370 g HK Rypsiporsas® Fileepihvi maustettu
  • 1 rkl öljyä
  • 1 kpl sipulia silputtuna
  • 3 dl vettä
  • 1 dl bulguria
  • 0.5 tl suolaa
  • 50 g sulatejuustoa
  • 1 tl chiliä silputtuna
  • 0.5 tl kuivattua rakuunaa
  • 0.5 mustapippuria
  • 6 kpl tomaattia
  • 1 dl juustoraastetta

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulisilppua hetki. Mittaa vesi joukkoon ja kiehauta. Lisää bulgur ja ripaus suolaa. Sekoita joukkoon sulatejuusto, chiliä, rakuunaa tai salviaa ja mustapippuria. Leikkaa tomaateista pieni kansi pois. Koverra tomaatit. Silppua sisus kattilaan muiden aineksien joukkoon. Täytä tomaatit ja nosta päälle juustoraastetta. Kuumenna tomaatit 200 asteisessa uunissa tai grillikuvun alla vuoassa. Kypsennä pihvit grillissä tai pannulla paistaen. Tarjoa seuraksi meheviä täytettyjä tomaatteja.

Katso parhaat grillausvinkit grillioppaastamme!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.