Grillipihvit ja kanelibataattia

Grillipihvit ja kanelibataattia

Mureita ulkofileepihvejä on mukava kypsennellä grillissä maukkaiden kanelibataattien kypsyessä uunissa. Tutustu Rypsiporsas® -lihaan, -tuotteisiin ja -resepteihin täällä.

Grillipihvit ja kanelibataattia

Arvostele resepti
1 arvostelu

3 annosta | Valmistusaika: n. 30 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Kanelibataatit

  • 2 kpl bataattia
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl kanelia
  • 2 tl fariinisokeria
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria

Lisäksi

  • 1 prk ranskankermaa

Valmistusohje

Pese ja kuivaa bataatit hyvin ja leikkaa ne kuorineen viipaleiksi. Siirrä viipaleet uunivuokaan ja pyörittele niitä rypsiöljyssä. Ripottele mausteseos bataattien päälle ja paahda 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Grillaa ulkofileepihvit kuumassa grillissä tai paista ne pannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kanelibataattien ja ranskankerman kera.

Kurkkaa vinkit onnistuneeseen grillaukseen grillausoppaastamme!

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.