Grillimakkaraa ja marinoituja grillikasviksia

Grillimakkaraa ja marinoituja grillikasviksia

Herkullisesti marinoidut grillikasvikset sopivat mainiosti Kabanossi® Smoky Bacon & Cheese -grillimakkaran kaveriksi. Ei muuta kuin grillamaan!

Grillimakkaraa ja marinoituja grillikasviksia

Arvostele resepti
Ei arvosteluja

4 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 30 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Marinadi

  • 1 dl rypsiöljyä
  • 0.5 dl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • 3 rkl sokeria

Valmistusohje

Kiehauta kaikki marinadin ainekset keskenään.

Pese kasvikset ja leikkaa ne reiluiksi paloiksi. Grillaa kasvispalat kuumassa grillissä napakan kypsiksi, siirrä ne kulhoon ja sekoita marinadi kuumien kasvisten joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti. Hienonna kevätsipuli ja sekoita se kasvisten joukkoon ennen tarjoilua. Grillaa Kabanossit mieleiseksesi ja nauti grillikasvisten kera.

Vinkki: kokeile pyöräyttää valmiit grillikasvikset nopeasti tehosekoittimessa, niin saat makkaroille salsamaisen lisukkeen.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.