Grillikylkeä ja paistettua riisiä

Grillikylkeä ja paistettua riisiä

Luuton, valmiiksi marinoitu grillikylki on herkullinen koko perheen herkutteluun sopiva tuote. Valmista seuraksi paistettua riisiä, jonka joukkoon voit kätkeä omia suosikkiaineksia.

Grillikylkeä ja paistettua riisiä

Arvostele resepti
1 arvostelu

3-4 annosta | Valmistusaika: n. 2 h | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 1 pkt HK Viljaporsaan Boneless ribs (saatavilla kesäkaudella)
  • 2 rkl öljyä grilliritilän voiteluun
  • 3 rkl öljyä
  • 1 l kypsää riisiä
  • 2 kpl sipulia lohkoina
  • 100 g minimaissia
  • 100 g sokeriherneen palkoja
  • 3 rkl soijaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 100 g kevätsipulia silputtuna

Valmistusohje

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Paista grillikylki uunissa 150 asteessa noin 1,5 tuntia tai grillaa öljytyllä ritilällä miedossa lämpötilassa. Anna kypsän lihan vetäytyä hetki ennen viipalointia. Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää joukkoon riisi ja kääntele hetki. Lisää sipulilohkot, minimaissit ja sokeriherneenpalot. Kääntele hetken aikaa. Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla. Silppua joukkoon kevätsipulia. Tarjoa murean grillikyljen kanssa.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.