Grillatut flatbonet ja gremolata-perunaa

Grillatut flatbonet ja gremolata-perunaa

Herkkulista grilli-naposteltavaa! 

Grillatut flatbonet ja gremolata-perunaa

Arvostele resepti
7 arvostelua

4 annosta | Valmistusaika: n. 45 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Gremolata-perunat

  • 500 g perunaa kiinteä lajike, pestynä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 kpl sitruunaa kuori ja mehu
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 0.5 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa perunat lohkoiksi ja levitä uunipellille. Kypsennä perunoita uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Valmista tässä välissä gremolata. Raasta sitruunan keltainen kuoriosa ja valkosipulinkynsi, hienonna lehtipersilja ja sekoita kulhossa sekaisin sitruunamehun ja oliiviöljyn kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada gremolata kuumien perunoiden päälle ja sekoita. Grillaa Flatbonet kypsiksi kohtuullisella lämmöllä ja tarjoa seuraksi gremolataperunaa.

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.