Glaseeraus joulukinkulle

Glaseeraus joulukinkulle

Joulukinkun glaseeraus antaa sille herkullisen maun. Valele kinkku tällä herkullisella omenasiirapilla, jossa maistuu myös timjami!  

Glaseeraus joulukinkulle

Arvostele resepti
3 arvostelua

Valmistusaika: n. 60 min | Erityisruokavaliot: Laktoositon Gluteeniton Maidoton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

  • 2 dl omenamehua
  • 0.5 dl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 ruukkua tuoretta timjamia

Valmistusohje

Mittaa omenamehu, fariinisokeri ja suola kattilaan. Keitä seos siirappimaiseksi eli noin 10 minuutin ajan. Lisää timjaminoksat ja anna hautua 30 minuuttia. Sivele kinkku omenasiirapilla ja paahda sitä uunissa 180 asteessa 10-15 minuuttia. Sivele kinkku paiston puolivälissä vielä uudestaan.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.