Fileepihvit valkosipulin ystävän tapaan

Fileepihvit valkosipulin ystävän tapaan

Herkullisella valkosipulitahnalla kruunatut porsaan fileepihvit on valkosipulin ystävien uusi lempiruoka! Voit valmistaa valkosilpulitahnan etukäteen, jolloin itse pihvit valmistuvat grillissä käden käänteessä.

Fileepihvit valkosipulin ystävän tapaan

Arvostele resepti
1 arvostelu

6 annosta | Valmistusaika: n. 1 h 15 min | Erityisruokavaliot: Gluteeniton

Reseptin kypsennysaika on laskettu alkuperäiselle annosmäärälle.

Lue lisää annosmäärän muuttamisesta | Palaa alkuperäiseen annosmäärään

Valkosipulitahna

  • 2 kpl valkosipulia
  • 3 rkl majoneesia esim. Hellmann's Real
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rs Crème Bonjour Savuinen BBQ -tuorejuustoa
  • 1 tl mustapippuria

Valmistusohje

Ota lihat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Halkaise valkosipulit ja kypsennä niitä öljytyssä foliovuoassa keskilämpöisessä grillissä tai parilalla. Jäähdytä sipulit haaleiksi. Irrota leikkauspinnaltaan ruskistuneet, pehmeiksi kypsyneet kynnet kuorista ja hienonna ne. Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon valkosipulit, majoneesi ja mustapippuri. Anna maustua tunnin verran.

Grillaa pihvejä kohtalaisella lämmöllä noin 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Levitä valmiille lihalle valkosipulitahnaa ja koristele yrttisilpulla.

Käsittelethän lihaa oikein

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen

Suosittelemme seuraavaksi

Hae reseptejä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja.